PRO AM

Der afholdes PRO AM i Ebeltoft den 5.9.14 og klubben har brug for din hjælp. Bl.a. skal bruges hjælpere til køkken, forcaddy mv.

Har du tid og lyst til at være med til en hyggelig dag som hjælper, så skal du blot meddele dette til Erik Smedegaard i shoppen, skrive dig på opslaget i klubben eller sende en mail til post@ebeltoft-golfclub.dk

Klubmesterskaber den 30. og 31. august

Husk tilmelding til klubmesterskaberne i næste weekend, hvor sponsor er Nybolig.

Du kan tilmelde dig slagspil, eller som noget nyt i stablefordturnering, hvor der bliver 2 lige store rækker. Maks. handicap er 36. Du spiller både lørdag og søndag med løbende start fra kl. 8. Begge dage afsluttes med præmieoverrækkelse med flotte præmier sponsoreret af Nybolig.

Du kan tilmelde dig på golfbox eller ved opslag i klubhuset og det er ganske gratis at deltage.

Kender du klubbens sponsorer?

Som noget nyt kommer der hver måned en konkurrence blandt klubbens medlemmer, hvor du har mulighed for at vinde en flaske god vin. Hver måned udvælges et hul på banen, og du skal via en mail skrive hvem der er sponsor for det pågældende hul og hvad de handler med eller arbejder med. Du deltager i konkurrencen ved at sende svaret i en mail til henrik_krogh@live.dk

Blandt de rigtige svar trækkes lod om en flaske god vin. Svaret kommer i nyhedsbrev efterfølgende måned sammen med navnet på den heldige vinder.

Denne måneds hul er hul 17 - hvem er sponsor og hvad handler eller arbejder de med?

Send straks dit svar og deltag i konkurrencen om en flaske god vin.

Golfhilsen

Bestyrelse og turneringsudvalg