Indkommende forslag til Generalforsamlingen 2018
Turneringprogram 2018

Nyhedsbrev -  marts – nr 3

Bane information

Banen er åben med regulære greens og teesteder – Det er muligt at registrere sine runder til handicap regulering. Husk at udfylde scorekort korrekt.

Dansommer turnering

Turneringen er flyttet fra d 20. april til d 21. april – Nyt revideret turneringsprogram er sendt ud tidligere.  Man kan også i år invitere gæstespillere til en pris af 150 kr. inkl. turneringsfee/greenfee til vores åbne turneringer (Golfhæftet Trophy er dog undtaget – særlige betingelser til denne turnering)

Udlejning af klublokaler til klubmedlemmer

Det er blevet muligt for klubmedlemmer at leje klubbens lokaler – udlejning sker på betingelser udstukket af klubbens bestyrelse – der vil være perioder hvor lejemål ikke er muligt og arrangementerne skal godkendes på forhånd – pris 2500,- kr + rengøring. Lejer skal være fyldt 25 år. Kontakt manager Erik Smedegaard for yderligere information.

Hulspils turnering

Løbende hulspils turnering er nu åben for tilmelding – Der spilles i 7 forskellige rækker (minimum 8 spillere til en række): ”Sub/Elite :  0 -13,5” – A : 13,6 – 17,9 – B : 18,0-22,9 – C : 23,0 – 28,0 – D: 28,1 – 36 – ”Rookie/+36 : 36,5-54” –  Alle rækker begge køn. Derudover oprettes en Veteran dame række (+60 – op til hcp 45) – Tilmelding sker på listerne i klubhuset eller på golfbox.dk – Der spilles efter cup system. Senest tilmelding d 14. april 2014.

Golfens dag 27. april

Årets arrangement bliver søndag d 27. april – invitere naboer, venner og bekendte til en hyggelig dag i Ebeltoft Golf Club.

Bestilling af buggy

Skal ske i forbindelse med tidsbestilling på golfbox - Uden bestilling på forhånd kan der ikke garanteres ledige buggies.

Junior sæson start

Ny sæson starter onsdag d 02 april 16.00 – 18.00 – Kender man nogle unge der kunne have lyst at prøve golf er de velkommen til at komme på onsdag. Træner er igen i år Arild Townhill. Ny formand for juniorafdelingen Susanne Rasmussen.

Flere nyheder og referater fra bestyrelsen og baneudvalget kan findes på klubbens hjemmeside – www.ebeltoft-golfclub.dk - husk også at finde Ebeltoft Golf Club på facebook.