Sidste nyt
”Nyplantede” træer på 1. og 18. hul
Turneringprogram 2018
Nyt fra Nybegyndere 2018
Log in til golfbox direkte

Nyhedsbrev – november – nr 2

Teested på hul 2

Er flyttet op på toppen af bakken resten af vinteren – hullet spilles som par 4 hul

Teested på hul 7

Gul og rød får samme teested (det sted hvor rødt teested normalt er om vinteren)

Huske at benytte måtte på fairway

Banen generelt:

På dage, uden rimfrost, spilles til regulære greens – På et tidspunkt lukkes regulære greens på hul 2-15-16 for resten af vinteren, uanset forholdene. Hul 18 green forbliver lukket hele vinteren.

Senest kl. 09.00 afgøres om der spilles til regulær greens eller vintergreens  - gælder for hele dagen.

Ved klubhuset signalere et flag om det er vintergreen eller regulær greens – farven har samme farve som flagene på banen.

Kørsel med buggies - kun for spillere med dispensation og der skal køres forsvarligt (hensyn til banen).

Bunkers er ude af spil

Hul 16 – udslag der kommer ud af kurs

Det hænder at udslag kommer ud af kurs på hul 16  og rammer husene i venstre side out of bounds. I sådanne tilfælde skal man tage kontakt med beboerne i det hus man evt. har ramt – eller efterlade en besked i husets postkasse.

Seneste nyt og yderligere information findes på klubbens hjemmesidewww.ebeltoft-golfclub.dk

KLUBSPONSORER