Nyhedsbrev – november – nr 1

Brug af måtter på banen fra mandag d. 18 november

Der skal benyttes måtter på banen fra næste uge – måtter kan købes i proshoppen til 50,00 kr.  Indtil videre spilles der fortsat til regulær greens (undtagen hul 18) – på et tidspunkt lukkes 3 greens (2-15-16) og der spilles til vintergreens på disse huller. Resten af banen vil være åben når vejret tillader det. INGEN spil ved rimfrost. Senest Kl. 09.00 på dagen afgøres om greens vil være åbne eller om der skal spilles til vintergreen (RØDT FLAG ved klubhuset) denne beslutning vil være gældende hele  dagen. Ovenstående er gældende både hverdage og weekend.

Kørsel med buggies kun med dispensation

Kørsel med buggy kan kun ske i vinterperioden med dispensation. Kørsel med buggy skal ske forsvarligt på banen – overtrædelse/uforsvarlig kørsel kan betyde fratagelse af dispensation. Kørsel i siderne – kørsel på stierne på krævet. Skal man lede efter bolde parkeres bilen forsvarligt og man leder gående – man køre ikke på kryds og tværs . Kørsel er på eget ansvar.

HUSK AT LÆGGE TØRV PÅ PLADS OG RETTE NEDSLAGSMÆRKER

For at kunne holde greens åbne i vinterperioden kræver det at man retter nedslagsmærker på greens -  ALT for mange ”glemmer” denne vigtige detalje – husk pitch fork før man går ud på en runde. Ser man nedslagsmærker på green så vær venlig at rette dem op (også selvom det ikke er ens egen) - Husk at lægge tørv på plads på fairway. Ovenstående gælder for alle – alle ugens dage ingen undtagelse.

PAS PÅ DERUDE

Pas på glatte forhold på banen i den kommende tid – selvom om man har spikes på sine golfsko.

Mere information og seneste nyt findes på klubbens hjemmeside

www.ebeltoft-golfclub.dk