Nyhedsbrev – september – nr. 3

Kvadrat turnering søndag d. 29 september kl. 09.30

Kvadrat er sponsor på den næste klubturnering som spilles som en irish rumble holdturnering (grundlæggende en stableford turnering for hold) – læs mere om turneringen på www.golfbox.dk eller opslaget i klubhuset. Man kan ikke tilmelde eget hold. Ny turneringsleder :  Allan Steen – 42 40 32 70 – Sidste frist for tilmelding fredag d. 27 september kl. 17.00

2 generationer turnering 2014

Ebeltoft Golf Club hører gerne fra medlemmer som vil være interesserede i at deltage i en 2 generationer turnering i 2014 - det kan f.eks. være bedstefar sammen med et golfspillende barnebarn – eller forældre med deres børn. interesserede kan henvende sig på mail post@ebeltoft-golfclub.dk

Bane information:

Fortsat arbejde med bunkers/green på hul 18 i den kommende tid. Forløbet køre efter planen – green hul 18 vil i perioder være lukket og spil skal ske til vintergreen. Udvis hensyn til greenkeeperne når der spilles op mod vintergreen. Areal under reparation forventes stående frem til sæsonen 2014.

Lokal regel for hul 18

Lokal regel for hul 18 Ebeltoft Golf Club – Areal under reparation til højre (set fra fairway på hul 18)

(Note: Bold i areal under reparation til venstre ud mod vejen skal droppezone benyttes)

25-1. Unormale overfladeforhold

a. Til gene for spillet

Unormale overfladeforhold er til gene for spillet, når en bold ligger i eller berører en sådan forekomst, eller når forekomsten er til gene for spillerens stance eller området for hans tilsigtede sving. Hvis spillerens bold ligger på greenen, er et unormalt overfladeforhold på greenen yderligere til gene for spillet, såfremt det er på puttelinien. Ellers er sådanne forekomster påspillelinien ikke i sig selv en gene for spillet efter denne Regel.

NoteKomiteen kan lave en Lokal Regel, der fastsætter, at gene for en spillers stance fra etunormalt overfladeforhold ikke i sig selv anses som gene efter denne Regel

b. Lempelse

Undtagen når bolden er i en vandhazard eller i en parallel vandhazard, må spilleren tage lempelse for gene fra et unormalt overfladeforhold som følger:

(i) Through the green: Hvis bolden ligger through the green, skal spilleren løfte bolden og droppe den uden straf inden for én køllelængde fra og ikke nærmere hullet end det nærmeste punkt for lempelse. Det nærmeste punkt for lempelse må ikke være i en hazard eller på en GREEN. Når bolden droppes inden for én køllelængde fra det nærmeste punkt for lempelse, skal bolden først ramme en del af banen på et sted, som ikke har nogen gene fra forekomsten, og som ikke er i en hazard eller på en GREEN.

Ovenstående betyder, at man IKKE må droppe/placere en bold på green når bolden ligger i areal under reparation til højre(set fra fairway) - og droppezone SKAL benyttes når bolden ligger i areal under reparation til venstre (set fra fairway).Der må under ingen omstændigheder spilles fra arealerne og bolde må ikke hentes (Blå pæle med SORT top) - Ingen straf for lempelse.

Ebeltoft Golf weekend 5-6 oktober

Deltag i en hyggelig weekend med golf , hygge og præmier d. 5-6 oktober. Med de tilmeldinger der allerede er kommet bliver arrangementet gennemført helt efter planen. Tilmelding på www.golfbox.dk eller på listen i klubhuset – her finder man yderligere information omkring hele arrangementet - eller kontakt Allan Steen - 42 40 32 70 - avsteen@yahoo.dk

Vintergolf starter igen i weekenden 19-20 oktober

For mere information klik ind på www.ebeltoftgolf.dk

Husk tilmelding til foredrag Sydafrika – golf & safari d. 21 oktober kl. 19.00

post@ebeltoft-golfclub.dk eller på listen i klubhuset.

For seneste nyt samt yderligere bane information klik ind på www.ebeltoft-golfclub.dk