Indkommende forslag til Generalforsamlingen 2018
Turneringprogram 2018

Nyhedsbrev – september – nr 2

Husk Føtex texas scramble turnering

Føtex Ebeltoft er sponsor for den næste klubturnering søndag d. 22. september. Gunstart kl. 09.30 – Tilmelding senest fredag d. 20. september kl. 17.00 – Banen lukket 00-1430 - Turneringsledere: Ole Olesen / Christian Mouritzen

Foredrag om Sydafrika – golf & safari samt vinsmagning

Mandag d. 21. oktober indbydes til særligt arrangement i Ebeltoft Golf Club – interesserede for Sydafrika, golf og vin vil få en spændende aften med foredrag v. Tonni Sørensen – efterfulgt af vinsmagning af spændende sydafrikanske vine fra Hos Walter v. Kristian Busk - en bid brød med ost/pølse medfølger. Tilmelding på listen i klubhuset eller ved henvendelse på mail til post@ebeltoft-golfclub.dk – Pris 50 kr.

Årets sidste klubturnering sponseret af KVADRAT  søndag d. 29 september

Kvadrat er sponsor for sæsonens sidste klubturnering – turneringen er en irish rumble holdturnering (hver spiller spiller sin egen bold og scoren til holdet er stableford point) – se mere om turneringen samt tilmelding på www.golfbox.dk eller opslaget i klubhuset. Turneringsledere: Kristen Riis-Jensen & Søren Elming – Gunstart kl. 09.30 – Banen lukket 00-14.30 – Tilmelding senest d. 27. september 17.00

Renovering af bunkers hul 18

Fortsætter i den kommende tid – når der arbejdes på hullet er flaget flyttet til vintergreen og der skal spilles hertil – udvis hensyn til greenkeeperne.

Golf weekend 5-6 oktober

Deltag i et hyggeligt golfarrangement i weekenden 5-6 oktober .

Program : Lørdag 5 okt.  11.00 let frokost / briefing

12.30 Golf (gunstart)

19.00 Spisning , hygge og præmieoverrækkelse

Søndag 6 okt.  09.30 morgenbord

10.30 Golf (gunstart)

14.30 frokost / præmieoverrækkelse

Prisen dækker alle måltider samt turneringsfee (præmier)  350 kr.

Tilmelding kan ske på www.golfbox.dk eller på listen i klubhuset.  Turneringen er en åben turnering for alle.

Klik ind på www.ebeltoft-golfclub.dk for seneste nyt samt opdatering fra chef greenkeeper Flemming Thorup.