Nyhedsbrev – august – nr 1

Kvickly Texas Scramble turnering d. 11 august

Deltag i den traditionelle texas scramble turnering. Gunstart kl. 09.00 – Banen forventet lukket til ca kl. 14.00 – Turnerings fee : 50 kr. – Gæstespillere : 150 kr. inkl. greenfee/turnerings fee.  Turneringsledere: Hanne Andersen/Kirsten Mouritzen – Tilmelding på www.golfbox.dkeller listen i klubhuset seneste fredag d. 09. august

Pro/Am kvalifikation d. 18 august

Grib chancen for at komme på et hold til årets Pro/am d. 06. september 2013. I kvalifikationen spilles med fuldt spillehandicap – til pro/am turneringen spilles med 7/8 . Turneringen er åben for medlemmer af Ebeltoft Golf Club.

Turnerings fee: 100 kr. – Antal pladser der spilles om afhænger af antal deltagere. Minimum 25 deltagere (3 pro/am pladser) for gennemførelse af turneringen. Tilmelding via www.golfbox.dkeller listen i klubhuset. En vundet plads er personlig og kan ikke overdrages/ sælges til anden part – ved afbud (uanset tidspunkt) overgår pladsen til næste spiller på resultatlisten. Sidste frist for tilmelding d. 16. august kl. 17.00 – Løbende start fra kl. 09.00

Husk årets KLUBMESTERSKAB 2013 – 24-25 august

Støt op om årets fineste klubturnering – klubmesterskabet – der spilles i HERRERÆKKE & DAME RÆKKE – derudover spilles om årgangsmesterskabet i flere rækker – minimum 5 spillere i en række til kåring. Øvrige rækker er: Juniorer – Mid-age herrer – Mid-age damer – Senior herrer – Senior damer – Veteran herrer og Veteran damer. Der spilles 18 huller pr dag for alle spillere. Se mere under turneringer på www.golfbox.dk  eller opslag i klubhuset.

ROOKIE Mesterskab 2013

Dagen før klubmesterskabet afvikles et KLUBMESTERSKAB for nybegyndere og spillere over handicap 36 – 1. & 2. års kaniner kan dog deltage ved handicap over 30.

Der spilles i flere rækker (afhængigt af antal deltagere) – der spilles stableford i alle rækker. Der spilles 9 eller 18 huller afhængigt af rækkerne. Turneringen kan findes på www.golfbox.dk eller opslaget i klubhuset, hvor man finder alle betingelser for deltagelse.

Løbende start fra fredag eftermiddag – juniorspillere starter ca. kl. 14.00 – seniorspillere fra ca. kl. 15.30 (forbehold for ændringer).

Tilmelding på listen i klubhuset eller på www.golfbox.dk

Frivillige søges til Pro/Am turneringen

Kontakt Ebeltoft Golf Club hvis man er interesseret i at hjælpe på dagen d. 06. september.  Der bydes på morgenmad og frokost i forbindelse med arrangementet.  Interesserede kan kontakte golfklubben for tilmelding post@ebeltoft-golfclub.dk