Sidste nyt
Program Ebelgolf 2018
Sensommer/Efterårstilbud
Spil fyraftens-golf i Ebeltoft
Log in til golfbox direkte

Nyhedsbrev – juli – nr 2

Marathon golf 26-28 juli - PÅMINDELSE

Sidste frist for tilmelding er mandag d. 22. juli kl. 17.00 – 3 dage med golf på banerne i Grenaa – Kalø og Ebeltoft (i nævnte rækkefølge). Tilmelding på www.golfbox.dk

Pro/Am Kvalifikation – rettelse

I forbindelse med nyheden om afvikling af en pro/am kvalifikation d. 18. august blev der fejlagtigt sat handicap begrænsning på til turneringen – alle spillere der opfylder gældende generelle turneringsbetingelser (hcp 54) kan deltage. Deltagere, der kvalificere sig til turneringen, skal være opmærksom på, at der til pro/am spilles med 7/8 handicap – til kvalifikationen spilles med fuldt handicap. Antal pladser der spilles om afhænger af antal deltagere - dog minimum 3 pladser ved de opnåede minimum 25 deltagere. Spillere der vinder en plads til pro/am turneringen kan ikke videregive/ sælge pladsen til anden side – pladsen er personlig. Ved afbud går pladsen til næste spiller på resultatlisten. Tilmelding på www.golfbox.dkeller opsatte liste i klubhuset.

Frivillige hjælpere til Pro/Am turneringen

Der søges frivillige hjælpere til turneringen fredag d. 06 september 2013 for tilmelding/ yderligere information kontakt Ebeltoft Golf Club på mail post@ebeltoft-golfclub.dkeller på telefon 88 91 33 44

KLUBSPONSORER