Nyhedsbrev juli #1

Pro Am kvalifikation

Grib chancen for at komme med på et Pro Am hold d. 06. september 2013 i Ebeltoft Golf Club. Kvalifikations turneringen spilles søndag d. 18. august 2013 fra kl. 09.00 – Det koster en fee på 100,00 kr  at deltage. Minimum 25 deltagere for gennemførelse. Senest tilmelding fredag d. 16 august kl. 17.00 – Der spilles ikke om præmier, udover pladserne på et Pro Am hold.  Turneringen er kun for medlemmer af Ebeltoft Golf Club – Spilform: Stableford i 1 række. Tilmelding på www.golfbox.dkeller på tilmeldingslisten i klubhuset . Max hcp 32 .

OBS: Vinder man en plads på ProAm holdet er pladsen personlig og kan IKKE overdrages/sælges til anden part. Ved afbud går pladsen til næste spiller på resultatlisten.

Marathon golf – EGC – Kalø – Grenaa

Den sidste weekend i juli afvikles den traditionelle Marathon golf sammen med Kalø og Grenaa. Plads til 40 spillere fra hver klub. Tilmelding på www.golfbox.dk. For mere information kontakt turneringsudvalget.

Dansk Golf

Nyeste udgave er netop udkommet og kan afhentes i klubben.

Handicap ændring

Ansøgning om ændring af handicap SKAL ske igennem klubbens handicap udvalg ved John Brændgaard

For seneste nyt/øvrige nyheder samt baneinformation klik ind på www.ebeltoft-golfclub.dk