Nyhedsbrev – juni – nr. 1

Hos walter turnering d. 16 juni – gunstart kl. 09.00

Næste klubturnering spilles som slagspil/stableford i flere rækker. Derudover er dagen pokaldag. Tilmelding senest d. 14 juni kl. 17.00  - på www.golfbox.dkeller listen i klubhuset.

Vedr. golfrejse i december til Tenerife

Sidste frist for tilmelding er ændret til 01.09.2013 – se opslag i klubhuset omkring rejsen eller kontakt Flemming Schutt for mere information/tilmelding på mail fuzzy@os.dk

Boldrende torsdag eftermiddag fjernes

Tidsbestilling genindføres i tidsrummet 13.30-15.30 fra og med kommende torsdag.

Assistance søges til mandag d 17 juni 10-12.00

Har man et par timer i overskud mandag d. 17 juni imellem 10-12 søges assistance til et besøg af en 6. klasse som skal indvies i golfens verden.

Bambino golf

I den kommende tid vil man lørdag formiddag mellem 10-11 kunne opleve forældre/bedsteforældre i klubben med små børn i alderen 5-10 år hygge sig i klubben og omkringliggende faciliteter. Det har de lov til. De er en del af et projekt for fremtiden. Udvis forståelse og være positiv over for de unge fremfor "sure opstød" - det har klubben ikke brug for - Juniorudvalget.

Trafik på banen

Kørsel med trolleys, el-vogne og buggies imellem green og bunkers er IKKE tilladt.

Kørsel med trolleys, el-vogne og buggies på teesteder og greens IKKE tilladt.

Følg de skilte der er opsat.

Henstilling til ikke at hente bolde ”out of bounds” på hul 18 hvis der er spillere på driving range.  Afhentning af bolde er på eget ansvar.

Husk at tjekke seneste nyt samt baneinformation på www.ebeltoft-golfclub.dk – Forslag/henvendelser til diverse udvalg/bestyrelse bedes venligst sendes på mail til de respektive formænd/udvalg  (kontakt information kan findes på hjemmesiden) .