Nybolig FOURSOME TURNERING

2. pinsedag stod NYBOLIG v. Jeppesen & Sørensen som vært for en FOURSOME klubturnering. Turneringen, havde som i 2012 ,overvældende interesse med ikke mindre end 112 deltagere - med både klubmedlemmer og spillere udefra - selvom FOURSOME er en lidt svære disciplin end den gængse GREENSOME,
Dagen startede med morgenbord lavet af Lone Vesterdal og kl. 09.00 var der gunstart på alle huller.  Turneringen blev gennemført under fine vejrforhold og med flotte scores til følge i begge rækker.

A-rækken blev vundet af far og søn - Jørgen Pedersen & Anders Pedersen med 64 netto slag.

B-rækken blev vundet af Lone Vesterdal & Ole Vognstrup med 38 point.

På billederne ses vinderparrene samt dagens sponsorere/værter Mikael Lykke Sørensen og Claus Jeppesen fra NYBOLIG foran et imponerende præmiebord.

En stor tak skal der også lyde til de 2 turneringsledere Annette Kambeck og Brigitte Andersen som ydede en fantastisk indsats med så mange deltagere.

NYBOLIG lovede at vende tilbage igen i 2014 med et nyt flot arrangement...Tak til NYBOLIG fra Ebeltoft Golf Club for dagens arrangement.