Ebeltoft Golf Club åbnede dørene inden sæsonstart

Søndag den 14. april arrangerede golfklubber i hele landet Golfens Dag. Mange interesserede var mødt op og allerede på golfens dag fik Ebeltoft Golf Club en del nye medlemmer , både prøvemedlemmer og øvede nye medlemmer. Der budt velkommen ved formand Torben Therkelsen, der kort orienterede om klubbens historie fra den spæde start i 1966, hvor der var 25 medlemmer i klubben og frem til i dag, hvor der er 550 medlemmer af Ebeltoft Golf Club. Banen står i dag flottere end længe, og bliver rost til skyerne af mange besøgende, både som følge af banens stand og den flotte natur på stedet.

Efter den korte introduktion blev de besøgende delt op i 2 hold, så alle fik mulighed for at se en del af golfbanen, og ikke mindst prøve kræfter med egne talenter på såvel Driving Range (træningsbane) og putting green. Flemming Schütt, begynderudvalget, satte arrangementet i gang.

Holdene cirkulerede herefter, først med at træne den svære kunst at putte. Det ser let ud, men det er faktisk ikke altid lige let med en lille bold og et lille hul, som gerne skal i hul inden for 2 slag på putting green. På klubbens driving range var der slagtræning, hvor der var instruktion af Golftræner Søren Rolner. Mange af de besøgende prøvede den fantastiske fornemmelse det er at ramme bolden rigtigt, høre suset, for herefter at se bolden flyve op til 150 meter ud på klubbens driving range. Til slut var der rundvisning på 3 af banens "rigtige" huller, hvor nogle af de øvede fra klubben demonstrerede for gæsterne, hvordan det er at spille golf på den "store" bane.

Dagen sluttede af i klubhuset på Galgebakken i Ebeltoft, hvor gæsterne fik kaffe, vand og småkager, samtidig med at Michael Rosleff, som er nybegynder fra 2012, fortalte om hvordan man kommer godt i gang i klubben og bliver modtaget her. Interesserede kunne tegne et prøvemedlemskab, som er gældende de næste 3 måneder med undervisning af klubbens træner, samt fri adgang til klubbens øvrige faciliteter.

Hermed er sæsonen skudt i gang i Ebeltoft Golf Club, hvor bestyrelse og medlemmer alle håber på godt vejr, mange besøgende, gode resultater og godt samvær.