NYHEDSBREV – APRIL – NR 2

Åbent hus d. 14 april 2013kl. 13.00 (juniorer fra kl. 12.00)

Ebeltoft Golf Club slår dørene op for nye interesserede – kender du en eller flere som kunne have lyst til at begynde på golf? - så er søndag d. 14 april dagen at tage dem med til ”Golfens dag” i Ebeltoft Golf Club og få dem indviet til golfens verden. Husk, at man kan melde sig ind på dagen uden indskud.

Første klubturnering d. 21 april med gunstart kl. 09.30

Traditionen tro åbnes den nye golfsæson med en klubturnering sponseret af DANSOMMER v. Poul Svendsen – Der spilles stableford i alle rækker og flotte præmier til de bedste i hver række. Tilmelding sker på listen i klubhuset eller på www.golfbox.dksenest 2 dage før kl. 17.00 . Banen forventes lukket til kl. 14.30 Turneringsprogram kan rekvireres i klubben eller findes på klubbens hjemmeside www.ebeltoft-golfclub.dk

Frivillige søges til søndag d.2 juni 2013

2 juni 2013 er Ebeltoft Golf Club vært for en stor ungdomsturnering – der forventes 100-120 deltagere. I den forbindelse søger juniorafdelingen frivillige til at bidrage til en god dag for de unge spillere. Der er brug for folk til forskellige opgaver både på banen og omkring klubhuset. For mere information og/eller tilmelding kontakt juniorudvalget (Allan Steen – Lars Jørgensen – Søren Elming) eller på mail avsteen@yahoo.dk- tlf. 42 40 32 70

Husk regelaften m. vin & tapas d. 30 april kl. 19.00

Pris 50 kr. – Tilmelding til post@ebeltoft-golfclub.dk- spørgsmål til regler sendes på forhånd på mail til John Brændgaard job@mail.dksenest d. 21 april 2013.

Juniorsamling d. 10 april kl. 17.00

Ny sæson for klubbens unge spillere samt nye interesserede ungdomsspillere fra onsdag kl. 17.00- herefter træning hver onsdag fra kl. 16.00 – 18.00.Sponsorpræmier til juniorafdelingen modtages meget gerne – til afdelingens afvikling af interne juniorturneringer. Voksne som gerne vil hjælpe afdelingen (f.eks. spille noget golf + læring af regler & etikette på stor bane eller par 3 banen) kan kontakte juniorafdelingen.

Husk at tjekke klubbens hjemmeside for seneste nyt herunder baneinformation www.ebeltoft-golfclub.dk . På hjemmesiden findes en kalender hvor alle aktiviteter, herunder klub i klubben arrangementer, kan findes.