Pro Am i Ebeltoft

Fredag den 7. sept. 2012 gæstede nogle af landets bedste golfspillere Ebeltoft. Der blev afholdt Pro Am, hvor bl.a. lokale virksomheder og deres golf spillende medarbejdere dystede på hold a 4 mand, hvor den ene af spillerne var en professionel golfspiller. I godt vejr var turneringen et tilløbsstykke for mange af klubbens medlemmer samt andre af byens borgere. Særligt ved hul 15 var der mange tilskuere, hvor der var opstillet en grill og der kunne vindes en bil hvis en spiller lavede hole in one.

Holdmatchen blev vundet af Nybolig i Ebeltoft med hjælp fra Pro Søren Rolner. Hos de professionelle var der spænding om udfaldet, men Lasse Frölich var bedst og kunne kåres som vinder med 70 slag. Hos amatørerne var Mikael Lykke Sørensen bedst med 34 point i stableford.

På billedet de glade vindere fra Nybolig samt i midten vinder hos de professionelle.