Sidste nyt
baneinfo!!!!! Vejen er i vejen.
Hole-in-one
Sponsor-udvalgsmedhjælper og turneringsledermatch
Baneinfo!!! Bæredygtigt 9. teested, næsten.
Nyt for begyndere 2018 og Klub 37+
Vindere af Føtex-turnering d. 23.09.18
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Referat fra baneudvalgsmødet den 18. juni 2012

Til stede:      Torben Therkelsen, Flemming Thorup, Gerda Nielsen, Jørgen Fink og Jørgen S. Jørgensen.

Personale:    Arbejdstider: Status over overarbejde, ferier og kursus. Afvikles som planlagt.

Ralph bliver greenkeeper assistent til efteråret, og skal derefter aflønnes som sådan.

Maskiner:

Aktuel stand: Alle maskiner er OK, der er få reparationer.

Nyanskaffelser 2012 / 2013, Ny maskinudskiftningsplan udarbejdes at FT.

Ryttergården

APV – handlingsplan, forbedringer af medarbejder forhold går efter planen.

Banen / Drivingrange / Par 3

Aktuel stand: Meget fin, Vi klipper større arealer end vi nogen sinde har gjort, og vi har nået grænsen for hvad vi kan, både mandskabs- og maskinmæssigt.

Vandingsanlæg, status: Er nu justeret og repareret, så det fungerer tilfredsstillende i forhold til vort systems muligheder. Ny hovedledning (Ca. 1000 m) bliver anlagt i efteråret.

Stier: Sti ved rød tee hul 2 forbedres.

Banejusteringer? I løbet af efteråret vil vi renovere teesteder  på hul 8, 10 og 18.

Anlægge nye stier ved hul 7, 8 og 15.

Til budget 2013, renovere bunkers på 5, 18, 4. fairway og indspilbanen. Renovere teesteder på 12, 13 og 16. FT laver prisoverslag.

Drivingrange: Mange gule bolde på par 3 banen bliver ikke opsamlet og er til stor gene for klipning af banen. Bolde der slås ud på par 3 banen skal opsamles!!

Par 3 banen. OK.

Out of bound på hul 16 skal flyttes ca. 3 meter til højre af hensyn til sommerhusene for at undgå boldnedslag der. Vi udvider det spilbare område til højre for fairway mest muligt. ( er udført)

Out of bound bag 18. green op mod indspilbanen fjernes, pæle og kæder op mod indspilbanen fjernes. Out of bound ud mod Bakkevej forlænges op langs indspilbanen.

Østre plantage / Øvrige skovområder

Status på mageskift, Kommunen er kontaktet men intet svar.

Budget opfølgning

Vi er stadig på den gode side.

Næste møde.                      Tirsdag den 7. august kl. 08.30.

KLUBSPONSORER