Custom fit & SHOP EVENT

Ebeltoft Golf Klub

Lørdag den 5 Maj 2012 kl. 11.00 til 16.00

OMRÅDE 1: Customfitting af udstyr.

Professionel customfitting med elektronisk opmålingsudstyr sikrer det optimale udstyr til DIG! OBS! Tidsbestilling er nødvendig og foretages hos din pro eller på kontoret.

Nyt udstyr?

Customfit & Shopevent tilbyder nu custom-fitting dage, som afholdes i din lokale Golf Klub i sæsonen 2012. Datoerne aftales med Proen/kontoret. Samarbejder vi IKKE med din hjemmeklub, er du meget velkommen til at rette henvendelse til os. Custom-fittingerne foretages i Stensballegaard Golf Klub Dato og tidspunkt aftaler vi individuelt

Mange undervurderer vigtigheden af, at spille med tilpasset udstyr, eller er tilbageholdende og tvivlende. Custom-fitting er for ALLE, da udgangspunktet er dig og dit niveau. Faktum er, at korrekt tilpasset udstyr optimerer dit golfspil, da din svingrytme og timing bliver væsentligt forbedret. Herved opnår du mere stabilitet, et bedre boldtræf og en generel forbedring af dit niveau.

Vi medbringer mobilt opmålingsudstyr og vil under custom-fittingen gennemgå følgende punkter, som er vitale for at sammensætte det rigtige udstyr til dig:

− Køllehovedet hastighed

− Boldens hastighed

− Boldens spin

− Boldens udgangsvinkel

− Slagets længde

− Lie (vinkel mellem skaft og køllehoved)

− Skaft

− Grip

Opmålingerne fortages af Claus Eliasen med mange års erfaring som golfpro. Kombinationen af svingteknisk viden og golfkøllernes opbygning, sikrer en professionel vejledning – din garanti for at ramme rigtigt første gang!

Custom-fittingen koster kr. 500,- ved opmåling med Zelocity PureLaunch (Beløbet fratrækkes ved bestilling af udstyr til mere end kr. 3.000,-)

Se evt. mere på: www.customfit-shopevent.dk eller spørg din lokale Pro

Ebeltoft Golf Club