Skip Navigation Links
Sidste nyt
Regelnyt uge 2 Lokalregel
Baneinformation !!!!!!
Taksigelser fra Banepersonalet
Generalforsamling i Ebeltoft Golf Club
Regelnyt Uge 52
Regelnyt uge 51
Rejsegilde på nyt maskinskur
Onsdagsklubben program 2019
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook
Google

Nye sponsorer 2018


Ebeltoft Golf Club åbnede dørene inden sæsonstart

 

Søndag den 15. april arrangerede golfklubber i hele landet Golfens Dag med levevis i samarbejde med Dansk Supermarked gruppen. Mange interesserede var mødt op og allerede på golfens dag fik klubben en del nye medlemmer , både prøvemedlemmer og øvede nye medlemmer.

Ebeltoft Golf Club åbnede også dørene, hvor mange interesserede besøgte klubben og prøvede kræfter med golfsporten. I fantastisk forårsvejr blev der budt velkommen ved formand Torben Therkelsen, der kort orienterede om klubbens historie fra den spæde start i 1966, hvor der var 25 medlemmer i klubben og frem til i dag, hvor der er 550 medlemmer af Ebeltoft Golf Club. Banen står i dag flottere end længe, og bliver rost til skyerne af mange besøgende, både som følge af banens stand og den flotte natur på stedet.


 

Efter den korte introduktion blev de besøgende delt op i 3 hold, så alle fik mulighed for at se en del af golfbanen, og ikke mindst prøve kræfter med egne talenter på såvel driving range (træningsbane) og putting green. Poul Svendsen, næstformand, satte arrangementet i gang med ordene "Driving is funny, but putting is money", og herefter var der fuld aktivitet i de 3 hold.

Holdene cirkulerede herefter, først med at træne den svære kunst at putte. Det ser let ud, men det er faktisk ikke altid lige let med en lille bold og et lille hul, som gerne skal i hul inden for 2 slag på putting green. På klubbens driving range var der slagtræning, hvor der var instruktion af en professionel golftræner. Mange af de besøgende prøvede den fantastiske fornemmelse det er at ramme bolden rigtigt, høre suset, for herefter at se bolden flyve op til 150 meter ud på klubbens driving range. Til slut var der rundvisning på 3 af banens "rigtige" huller, hvor nogle af de øvede fra klubben demonstrerede for gæsterne, hvordan det er at spille golf på den "store" bane.

Dagen sluttede af i klubhuset på Galgebakken i Ebeltoft, hvor gæsterne fik kaffe, vand og frugt, samtidig med at Poul Svendsen fortalte om klubben, det sociale med mange "klubber" i klubben, herunder Kaninklubben for nybegyndere. Interesserede kunne tegne et prøvemedlemskab, som er gældende de næste 3 måneder med undervisning af klubbens træner, samt fri adgang til klubbens øvrige faciliteter.

Hermed er sæsonen skudt i gang i Ebeltoft Golf Club, hvor bestyrelse og medlemmer alle håber på godt vejr, mange besøgende, gode resultater og godt samvær.

 

 

 

 


KLUBSPONSORER
 
STØT VORES SPONSORER, DE STØTTER DIN GOLF KLUB.
HAR DU LYST TIL AT STØTTE EBELTOFT GOLF CLUB, SÅ KLIK HER.
KLUBSPONSOR
Nye sponsorer 2018   

 

Klubber i klubben

Medlemmer

Gæstespillere

Kontakt

  • Ebeltoft Golf Club
    Galgebakken 14
    8400 Ebeltoft
  • www.egc.dk
  • www.ebeltoft-golfclub.dk
  • Mail post@ebeltoft-golfclub.dk
  • Tlf. +45 88913344
  • CVR.  DK-51475852
Beregn Spille HCP
EBELTOFT GOLF CLUB

Tee

Køn

Handicapindex

Spillehandicap