Dato:                  21. januar 2011

Deltagere:        Torben Therkelsen, Kresten Riis-Jensen, Allan Steen, Henrik Krogh, Poul Svendsen og Kent
Haumann, Jørgen Fink og Flemming Schütt

Konstitueringsmøde

Den nyvalgte bestyrelse konstituerede sig og posterne er fordelt på følgende måde:

Torben Therkelsen

Poul Svendsen

Kresten Riis-Jensen

Flemming Schütt

Suppleant

Kent Haumann

Udvalg

Herefter blev der fordelt udvalgsposter, hvor formænd for udvalg er fordelt. Udvalgsformænd sammensætter herefter de samlede udvalg. Udvalg og formænd er fordelt på følgende måde:

Baneudvalg

Jørgen Jørgensen

Kommunikations- og Sponsorudvalg

Flemming Schütt

Junior-, ynglinge og eliteudvalg

Turneringsudvalg (incl. Pro-Am)

Kent Haumann

Handicapudvalg

Klaus Sunesten

Ordensudvalg

Lars Jørgensen

Begynderudvalg

Poul Svendsen

Husudvalg

Kresten Riis-Jensen

Kontaktpersoner til Alarmen i klubhuset er i nævnt rækkefølge: Poul Svendsen, Kresten Riis-Jensen og Kent Haumann.

Formanden indkalder til udvalgsmøder 3 gange årligt, februar , maj og august.

Planer fra den tidligere bestyrelse

Jørgen Fink orienterede om nogle af de planer den tidligere bestyrelse havde drøftet.

·         Nyt T-sted ved hul 2-damer

·         Starterhus ved klubhuset med ur

·         Renovering af Ryttergården

·         Indkøb af ny Computer til

·         Skærm i klubhus med starttider

Øvrige emner

Der holdes igen frem til 1. maj med investering mv. pga. likviditetsforskydning, idet kontingent forfalder 1.5 og 1.11.

Klubben er indmeldt i Arbejdsgiverforening og følger herefter SID overenskomst. Det er bestyrelsens holdning at der skal en repræsentant med ved lønforhandlinger mv.

På generalforsamlingen blev det foreslået, at klubhuset kunne udlejes til private fester for medlemmer. Idet der er risiko for, at lokaletilskud fra kommunen mistes frarådes dette.

På generalforsamlingen blev det foreslået, at indgå greenfee samarbejde med f.eks. Grenå, Norddjurs, Kalø og Ebeltoft om en klippekortordning. Bestyrelsen mener ikke det er attraktivt for Ebeltoft.

Rabataftaler skal genforhandles med samarbejdsklubber. Denne opgave løser Torben Therkelsen og Kresten Riis-Jensen.

Fremtidige bestyrelsesmøder afholdes anden tirsdag i hver måned. Dog afholdes ekstraordinært bestyrelsesmøde den 25. januar 2011 kl. 19.00 (Afbud fra Flemming Schütt).

Der er erfamøde i Lübker mandag den 31. januar 2011 kl. 17.00.

Golfens dag holdes den 10. april 2011, hvor der samtidig er åbent hus i Ebeltoft Golfklub. Kommunikations- og Sponsor tager kontakt til lokale medier for annoncering.

I forbindelse med det nye fleks medlemskab laves eventuel kampagne overfor passive medlemmer.

Poul Svendsen foreslog, at der søges legater til f.eks. førstehjælpskursus, hjertestarter mv. fra f.eks. Tryg-fonden. Der var enighed om at arbejde videre med ideen. Emnet drøftes på mødet den 25. januar 2011.