Nybegynder

Der er gratis undervisning for nye prøvemedlemmer fra 3. maj 2017 fra kl. 18 - 20.
Underviser er Arild Townhill.

Ansvarlig for nybegyndere i Ebeltoft Golf Club: Gurli Markussen gurli.markussen@gmail.com – mobil: 4035 6908.

Gurli Markussen
Ebeltoft Golf Club

GOLFKØREKORTETS REGELPRØVE PÅ GOLF.DK

29. marts 2017
Ref:

For at sikre at nye golfspillere får en god oplevelse og kan de basale regler og tekniske færdigheder, har Dansk Golf Union i samarbejde med Professional Golfers Association i Danmark (PGA) opdateret Golfkørekortet.

I denne sammenhæng tilbyder DGU en online regelprøve som klubberne kan vælge at bruge til vurderingen.

PRØVEN FINDES HER

Hvis klubbens begyndere henvises til at gennemføre den online regelprøve for at bestå kravet om regelkendskab vil det foregå på følgende måde:

• Når prøven påbegyndes skal begynderen svare på 20 tilfældigt udvalgte spørgsmål (af 100 oprettede spørgsmål)
  • Efter alle spørgsmål er besvaret oplyses hvor mange ud af de 20 som er besvaret korrekt.
  • Begynderen bliver ved at klikke på "prøv igen", sendt tilbage til de spørgsmål som ikke blev besvaret korrekt
  • Når alle 20 spørgsmål er besvaret korrekt kan begynderen vælge at resultatet bliver sendt til klubben som bevis på en bestået prøve
  • Såvel klubben som begynderen vil modtage en kopi af mailen.

Resultatet sendes til klubbens sekretariat, men mailadressen kan ændres hvis klubben tager kontakt til DGU (nih@dgu.org)

Alternativt er alle velkomne til at prøve kræfter med prøven uden at resultatet sendes til klubben.