Nyt fra greenkeepergården
I skrivende stund er vi ved at gøre klar til en ny sæson. Al ferie og afspadsering er vel overstået, og vi er glæder os til det nye golfår.

Uvurderlig hjælp fra medlemmer
Vi har i vintermånederne ryddet op på greenkeepergården og blandt andet isoleret værkstedet med hjælp fra nogle medlemmer. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med en flok friske fyre, der gik til den med krum hals. Jeg vil gerne sige en stor TAK for hjælpen. Uden jer var det ikke lykkedes.

Tiltag på banen
Vi er i øjeblikket i gang med at fjerne træer og grene på banen. Grenene er enten knækkede på grund af sne eller blæst omkuld i de storme, vi har haft i vinter.
Så snart vejret tillader det, skal vi i gang med nye teesteder på hul 2. Der kommer et opslag op i klubhuset om, hvordan man skal spille hullet, mens vi bygger om.
Vi sætter ligeledes opslag op i klubhuset, når der må spilles på sommergreens og -teesteder.

Ny medarbejder
Brian er tilbage efter vinterpausen. Men i vinter har vi sagt farvel til Birte, der valgte at søge nye udfordringer.

Som ny medarbejder har vi ansat Ralph, 44 år som voksenelev. Ralph kommer fra England, men både taler og forstår dansk. Ralph er startet på skole i uge 2, og er tilbage i klubben i uge 12.

Flemming
Chefgreenkeeper