Tak for denne gang

I løbet af oktober stod det desværre klart,  at bestyrelsen og jeg ikke kunne nå til enighed om en ny kontrakt.

Jeg er ked af, at det skete så sent på sæsonen, da det desværre ikke gav mig mulighed, for at sige pænt farvel og tak for denne gang, til alle de medlemmer jeg har lært at kende i løbet af de 5 år.

Derfor glæder det mig at se, at der er mere aktivitet på hjemmesiden, så jeg her kan sige tak for denne gang. Jeg har været meget glad for tiden i Ebeltoft, og det samarbejde, der har været mellem klubben og jeg.  En stor tak skal også lyde til de medlemmer, som valgte at forbedre deres golfsving gennem undervisning.

Jeg håber, I vil tage ligeså godt imod Arild, som I gjorde mod mig, da jeg startede.

Endnu en gang vil jeg sige mange tak for de 5 gode år, og jeg håber vi ses igen i Ebeltoft, eller på en af landets andre spændende baner. Jeg fortsætter som træner i Markusminde, så kommer du forbi, så kig ind.

Steffen Lyager