Skip Navigation Links
Sidste nyt
Regelnyt uge 2 Lokalregel
Baneinformation !!!!!!
Taksigelser fra Banepersonalet
Generalforsamling i Ebeltoft Golf Club
Regelnyt Uge 52
Regelnyt uge 51
Rejsegilde på nyt maskinskur
Onsdagsklubben program 2019
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook
Google

Nye sponsorer 2018


8 gode år i bestyrelsen

 
I min formandsberetning opfordrede jeg medlemmerne til at komme med indlæg til hjemmesiden og hvad er så mere naturligt end at komme med det første indlæg selv.
Som nu forhenværende formand vil jeg gerne takke alle dem, som jeg i min bestyrelsesperiode har arbejdet sammen med. Det være sig både bestyrelsesmedlemmer, frivillige som ansatte. Det har været både berigende og spændende at arbejde sammen med jer alle.
Det har været spændende at være med til at præge klubbens udvikling både på det banemæssige område, hvor banen i dag står flottere end nogensinde. På det klubmæssige område er der blevet ansat en manager til at servicere medlemmerne. Teknologisk er klubben på forkant med touchscreen og automatiske scorekort til greenfee gæsterne. Alt i alt et klubhus, som fungerer perfekt efter forholdene.
Som formand havde jeg fingeren på pulsen og var derfor hverken overrasket eller chokeret over stemmetallet ved valget af medlemmer til bestyrelsen Efter et år, hvor banen aldrig har modtaget mere ros og forudsætningerne for et positivt regnskabsresultat ikke var en selvfølgelighed, må jeg bare konstatere, at når jeg som siddende formand ikke kunne blive genvalgt til bestyrelsen, så har klubben et problem, som jeg ikke kan løse. Derfor er det også sundt med nyt blod, som så må tage bestik af fremtiden til gavn for klubben
Jeg vil gerne slutte af med først at takke Tommy Bøgehøj, Jørgen Krølner og Jørgens S. Jørgensen for de pæne ord, og alle Jer som stemte på mig vil jeg ønske en rigtig god golfsæson.
 
John Brændgaard

KLUBSPONSORER
 
STØT VORES SPONSORER, DE STØTTER DIN GOLF KLUB.
HAR DU LYST TIL AT STØTTE EBELTOFT GOLF CLUB, SÅ KLIK HER.
KLUBSPONSOR
Nye sponsorer 2018   

 

Klubber i klubben

Medlemmer

Gæstespillere

Kontakt

  • Ebeltoft Golf Club
    Galgebakken 14
    8400 Ebeltoft
  • www.egc.dk
  • www.ebeltoft-golfclub.dk
  • Mail post@ebeltoft-golfclub.dk
  • Tlf. +45 88913344
  • CVR.  DK-51475852
Beregn Spille HCP
EBELTOFT GOLF CLUB

Tee

Køn

Handicapindex

Spillehandicap