Skip Navigation Links
Sidste nyt
Hole in one
Nyt græs ved green 3 og 10 og 12.
Stor sponsorgave fra Nybolig
Baneinfo !!! og baneåbning
Opdateret Turneringprogram 2019
GOLFRINGEN 2019
Nyt fra Kanin Klubben
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook
Google

Nye sponsorer 2018


GOLFRINGEN

Golfringen omfatter i år følgende klubber:

Mollerup Golf Club, Norddjurs Golfklub, Randers Fjord Golf Klub, Hobro Golfklub, Grenaa Golfklub, Markusminde Golfklub, Ebeltoft Golf Club og Mariagerfjord Golfklub.

Der er indgået fritpilsaftale mellem klubberne, hvilket betyder, at hvis du er fuldtidsmedlem af en af ovennævnte klubber, frit  kan spille lige så mange runder golf, du har lyst til, på de nævnte baner. Du skal blot tilmelde dig den nye fritspils-ordning.

Prisen for et kalenderår er:   kr. 800,00 kr.

Vilkår

”Ved fritspils-ordningen forstås, at et medlem uden begrænsninger frit kan spille på de øvrige involverede golfklubbers baner som greenfee spiller med de rettigheder og pligter en greenfee spiller har. Dette betyder at du skal booke din tid på den ønskede bane, og meget vigtigt, du skal altid bekræfte din tid, enten i golfbox, greenfeebog eller Probox 24.

Eksisterende rabataftaler mellem klubberne

De eksisterende rabataftaler de ovennævnte klubber imellem, fortsætter uændret, dvs. at du som fuldtidsmedlem af en af klubberne og ikke ønsker at tilmelde dig fritspils-ordningen,kan spille greefee for kr. 250,- pr. runde.

Karenstid

For at modvirke at et medlem skifter fra en golfklub til en anden golfklub med lavere kontingent, for derefter at fortsætte med at spille i medlemmets gamle hjemmeklub under fritspils-ordningen, indføres en karenstid på 3 år fra indmeldelsestidspunktet i den nye klub, før medlemmet kan blive tilmeldt fritspils-ordningen i den nye klub.

Bagmærke

Alle medlemmer af ordningen får udleveret et bagmærke, som skal bæres synligt på baggen. Bagmærket påføres nyt årstal (årstals label) hvert kalenderår.

Golfringen

 

Til Ebeltoft golf Clubs medlemmer

Ønsker du at tilmelde dig ordningen så send en mail til post@ebeltoft-golfclub.dk eller du kan tilmelde dig i sekretariatet i åbningstiden. Medlemskab er dog først gyldigt når betaling er registreret af klubben og medlemmet er oprettet i GolfBox.

Betaling af medlemskab sker ved bankoverførsel på kr. 800,- til reg. 4920, kontonr.: 4920558593 med tekst: Dit DGU-nr. /GOLFRINGEN  eller kontant/dankort når du tilmelder dig i sekretariatet.

Med venligt hilsen

Ebeltoft Golf Club


KLUBSPONSORER
 
STØT VORES SPONSORER, DE STØTTER DIN GOLF KLUB.
HAR DU LYST TIL AT STØTTE EBELTOFT GOLF CLUB, SÅ KLIK HER.
KLUBSPONSOR
Nye sponsorer 2018   

 

Klubber i klubben

Medlemmer

Gæstespillere

Kontakt

  • Ebeltoft Golf Club
    Galgebakken 14
    8400 Ebeltoft
  • www.egc.dk
  • www.ebeltoft-golfclub.dk
  • Mail post@ebeltoft-golfclub.dk
  • Tlf. +45 88913344
  • CVR.  DK-51475852
Beregn Spille HCP
EBELTOFT GOLF CLUB

Tee

Køn

Handicapindex

Spillehandicap