Nyhedsbrev juni 2017 #2
Hulplacering Ebeltoft GK
GOLFRINGEN

Drivingrange

Driving range er placeret ca. 300 meter fra klubhus og parkeringsplads(se vejledning). Det er dog muligt at parkere i umiddelbart nærhed af driving range,dette kan dog ikke anbefales, da der kun er få pladser.

Som forsøgsordning er der i 2012 gratis bolde på Driving Range. Medlemmer kan mod aflering af e-key få depositum på 75 kr. refunderet. Eventuelt indestående på e-key refunderes ikke.

Driving range er lukket hver tirsdag til kl. 11.00 af hensyn til greenkeepernes arbejde og igen fra kl. 17.00 pga. boldopsamling.

· Leje af bag med jern og køller til Par3 bane kr. 50,-

Putting green og indspil. (kan kun benyttes af medlemmer og greenfee spillere)

Putting green er sammen med indspils området anlagt tæt ved klubhus. Putting green er en 9 hullers green og er placeret ved klubhus terressen. Indspils område ligger lige vest for klubhus og består af en bunker og 3 hullers indspils green. Området strækker sig fra klubhus og ned til 1. teested.