Nyhedsbrev august 2017
menu ny baneguide

Mellem kl. 06.00 og 19.00 er der elektronisk tidsbestilling, som kan foretages via GolfBox på internettet. Der kan endvidere forekomme boldrende hvilket vil fremgå af Golfbox.

Regler for elektronisk tidsbestilling i Ebeltoft Golf Club:

• Der er 7 eller 8 minutter mellem hver tid.
  • Hvert medlem kan maximalt bestille 2 tider dagligt - 5 tider 21 dage frem i tiden (gæster kan booke 14 dage frem).
  • Hvert medlem kan kun bestille tider med min. 5 timer mellem hver tid.
  • En tid bestilt af 1, 2 eller 3 spillere er stadig åben for bestilling af andre spillere.
  • En tid bestilt af 4 spillere er fuldt optaget.
  • En bestilt tid SKAL bekræftes i klubben (på touchscreen), hvilket kan ske tidligst 2 timer før og senest 5 minutter før starttiden. Såfremt dette ikke sker, bortfalder bestillingen og spillerne bliver registreret.
  • Ønsker en spiller ikke at benytte sig af en bestilt tid, SKAL tiden slettes, så den bliver ledig for andre. Dette kan foregå på internettet og i klubben.
  • Spillere som ikke møder op til og bekræfter bestilte tider vil blive registreret i systemet!

Der appeleres til, at spillerne respekterer hinandens starttider på 1. teested, da der kan opstå forsinkelser eller forskydninger i forhold til de bestilte tider.
Spørgsmål og kommentarer angående reglerne bedes rettet til kontoret, email: post@ebeltoft-golfclub.dk

Generel info:
Som klubmedlem i Ebeltoft Golf Club er du samtidig GolfBox-medlem
Dit "Brugernavn" = dit DGU-medlemsnr. - fx 18-1253 (inkl. bindestreg!)
Dit "Password" = din fødselsdato (ddmmåå) - fx 241270
På internetsiden WWW.golfbox.dk har du bl.a. mulighed for at ændre dit brugernavn og password, og du kan indtaste din email-adresse og få besked om bestilte eller ændrede tider. Her kan du bl.a. sende og modtage beskeder fra klubben eller andre medlemmer, samt se en kalenderoversigt for kommende klubarrangementer. Der er også golfnyheder, vejrudsigter og meget mere.