Nyhedsbrev juni 2017 #2
Hulplacering Ebeltoft GK
GOLFRINGEN

Trine Fau

EGC har lavet en aftale med Butik Trine Fau, Ebeltoft om en rabat til EGC medlemmer.
Ved køb af tøj/sko gives der rabat - 10 % på vejledende udsalgspriser.

Som medlem af Ebeltoft Golf Club er der indgået aftale om rabat på green fee i udvalgt klubber:

Greenfeeaftaler  alle dage:

Dejbjerg Golf Klub
Give Golfklub
Lemvig Golfklub
Skive Golfklub

Greenfee senior                                          250 kr.

Greenfee junior                                           125 kr.

Specielle aftaler alle dage :

Grenaa Golfklub
Hammel Golf Klub
Hobro Golfklub
Kalø Golf Club
Mariagerfjord Golfklub
Markusminde Golf Club
Mollerup Golf Club
Norddjurs Golfklub
Nordvestjysk Golfklub
Randers Fjord Golfklub.
Randers Golf Klub
Tange Sø Golfklub
Viborg Golfklub
Aarhus Aadal Golf Club

Greenfee senior                                           200 kr.

Greenfee junior                                            100 kr.

Golfrejse med Bravo Tours

Skal du på golfrejse og du rejser med Bravo Tours, skal du oplyse at du er medlem af Ebeltoft Golf Club. Ebeltoft Golf Club har nemlig indgået en aftale med Bravo Tours om, at klubben støttes økonomisk såfremt klubbens medlemmer rejser med Bravo Tours. Bravo Tours støtter klubben med 100 kr. pr. solgt rejse. Bliver der solgt mere end 50 rejser på et år, bliver støtten endnu større.

Aftale med Østjysk Undervognscenter:

Ved bestilling af undervognsbehandling stilles gratis lånebil til rådighed i de 2 dage undervognsbehandlingen tager,  hvis det ønskes. Man opgiver medlemsnr.   ved bestilling. Man betaler selv benzin.

klublokale.

Det vil nu, hele året, være muligt for klubbens medlemmer, at afholde medlems arrangementer. Arrangementet vil ske med hensyntagen til andre klubarrangementer eller anden aktivitet på banen/klubhus. Du skal være fyldt 25.

Pris.

2000,00 kr.+ rengøring.
Ødelagt inventar og service erstattes.

Bestyrelsen.
21.maj 2015.

Nybolig aftale.

Der er indgået en aftale med Nybolig om henvisningsprovsion på kr. 2.000,- til  EGC fra medlemmmer fra  EGC , der  henviser bolig  til  salg for Nybolig og boligen bliver solgt af Nybolig.

Danske Bank Samarbejdsaftale

Sponsors forpligtelser

Danske Bank Ebeltoft indgår aftale om reklame på Putting Green ved klubhuset i Ebeltoft Golf Club på Galgebakken. Pris pr. år 3.600kr +moms. Herudover honoreres henvisninger af kundeemner fra kredsen af klubmedlemmerne eller deres netværk med kr. 1000,- pr familie, når henvisningen resulterer i et kundemøde, hvor Danske Bank får mulighed for at give tilbud på familiens bankforretninger. Ved familie forstås emnets samlede husstand. Ved helkunde forstås at nuværende bankengagement samles i Danske Bank, Banken afgør .Læs Mere

Profil optik

Som medlem af Ebeltoft kan du få rabat på 15 % på alle vare. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

OK Benzin

Få et benzin kort til OK Benzin, jo mere du tanker jo mere tilskud støtter OK Benzin til klubben. Du henvender dig blot i shoppen hvor du kan få en tilmeldingsformular. Familemedlemmer, venner mv. har også mulighed for at få et kort via EGC. Har du samtidig medlemskort til Coop tæller forbruget med i din bonus hos Coop.

Fodterapi

10% til EGC medlemmer:

Ebeltoft Fodterapi v/ Mette Schneider-Christensen, Strandvejen 7, 8400 Ebeltoft

Mobil nr. 6048 3669, www.ebeltoft-fodterapi.dk

Blomster

5% til EGC medlemmer

Annies Blomster, Jernbanegade 22 B, 8400 Ebeltoft, tlf. 86 34 2100.

Tilbuddet omfatter blomster og krukker.

Hjælp Golf Klubben

Dansommer

Kender du en eller flere der kunne være interesseret i at hjælpe golfklubben med en henvisnings provision.

Med en henvendelse om udlejning af sommerhus, dette gælder både dig selv og bekendte i hele Danmark, så vil NOVASOL/ Dansommer give:

2000 kr. for et alm. Sommerhus.
3000 kr. for et spa hus
4000 kr. for et poolhus

til Ebeltoft golfklub.

Du skal blot henvende dig til Poul Svendsen 20426122, så tager Poul kontakt til husejeren og når der er lavet endelig kontrakt, så får golfklubben penge for henvisningen.

Kronjysk Golf

Kronjysk Golf giver 10 % til klubben af solgte vogne og bags. Se de udstillede vare i sekretariat.