Sidste nyt
Program Ebelgolf 2018
Sensommer/Efterårstilbud
Spil fyraftens-golf i Ebeltoft
Log in til golfbox direkte

Baneinformation

Normalt er det godt, hvis man ”brænder banen af”, men det er det bare ikke lige for tiden.

Græs, buske og træer er nu så tørre, at et par gløder fra en cigaret kan starte en steppebrand, og vores sprinkleranlæg er altså ikke beregnet på brandslukning.

Derfor er vi nødt til at forbyde al rygning på banen og træningsområderne indtil videre.

Det er tilladt at ryge med omhu på terrassen og gårdspladsen omkring klubhuset.

Bestyrelsen                                                                                                                                     12.6.2018

VELKOMMEN TIL EBELTOFT GOLF CLUB

Ebeltoft Golf Club er en af Danmarks ældste golfklubber (18). Banen ligger i naturskønne omgivelser tæt ved Ebeltoft bymidte med Det Gamle Rådhus og Fregatten Jylland.

Ebeltofts velholdte 18 hullers bane er en af landets smukkeste. Den ligger i kuperet terræn med udsigt til både Ebeltoft Vig og Kattegat.

Næste turnering

Søndag d. 19. august 2018, med gunstart kl 09:00, afvikles SPAREKASSEN KRONJYLLAND TURNERING v/Susanne Rasmussen. Turneringen Spilles som en stableford AM/AM turnering.

Dagens velforberedte turneringsledere.

Bettie og Jens Brendorp

Ebelfestival turneringen d. 19-10-18 er nu åben for tilmelding på golfbox.

TILBUD TIL NYE MEDLEMMER .
1. ÅR 2950,00 KR. (½ PRIS) INGEN INDSKUD
FOR BEGYNDERE:

LÅNE UDSTYR, GOLFKØREKORT, UNDERVISNING

VELKOMMEN TIL ET SPÆNDENDE 2018 I EBELTOFT GOLFKLUB,

hvor vi kan tilbyde
*En bane i i naturskønne områder i en sjælden perfekt stand,hvor alle 18 huller er spilbare året rundt.
*Sommergreens hele året.
*Altid nemt at få tee off tider.
*Speciel tilbud for nye fullmembers det første år på kr 2.950 inkl.gratis bolde på driving range.
*Golfringen med 7 andre klubber kr 800 årlig per person. Flexmedlemskab kr 1.180 årligt.
*Årlige golfturneringer for medlemmer sponseret af det lokale erhvervsliv i Ebeltoft.
*Årlig Pro/Am turnering med deltagelse af kendte og tidligere Europatour/Challengetour spillere.

Ebeltoft Golf Klub er Danmark 18.ældste Golfklub,baseret på stor frivillig arbejdskraft af vores medlemmer,hvilket bevirker at vores økonomi er fornuftig

KLUBSPONSORER