Sidste nyt
Hole in one
Nyt græs ved green 3 og 10 og 12.
Stor sponsorgave fra Nybolig
Baneinfo !!! og baneåbning
Opdateret Turneringprogram 2019
GOLFRINGEN 2019
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

VELKOMMEN TIL EBELTOFT GOLF CLUB

Ebeltoft Golf Club er en af landets ældste golf klubber. Klubben blev stiftet d. 16. april 1966, cirka et år efter banens indvielse. Klubben blev optaget i DGU d. 13 december samme år som klub nummer 18. Banen, der i dag ejes af klubbens medlemmer, ligger i det kuperede terræn nordøst for Ebeltoft bymidte med attraktioner som det Det gamle rådhus, Fregatten Jylland, Den Siamesiske Samling og Den Gamle farvegård.

Banen byder på mange spillemæssige udfordringer. Man vil opleve flere blinde huller og visse steder små greens. Men man vil også opleve en storslået natur og store udsigter både over Kattegat fra øen Hjelm i syd til Jernhatten i nord og Ebeltoft Vig med Mols Bjerge som bagrund.

Ebeltoft Golf club holder Åbent hus søndag d. 5 maj 2019, for alle interesserede.

Mød op og prøv spillet og dets udfordringer.

Årets første klubturnering.

Traditionen tro åbner DANSOMMER året Med en stableford turnering.

Turneringen afvikles søndag d. 28. april 2019, med gunstasrt kl 09:30.

Der spilles stableford i alle rækker.

Dagens turneringsledere
Birgit Albertsen
Allan Sten

Det er sundt og sjovt at spille golf, og i Ebeltoft Golf Club koster det kun 100 kr.

Det er nemt at komme i gang, du kontakter bare golfklubbens formand, Niels Korsgaard og får en aftale om at prøve spillet.

Du starter med instruktion hos vores træner, så øver du dig lidt og spiller nogle gange på vores begynderbane sammen med et ”gammelt” medlem. Efter et par runder på begynderbanen og lidt mere træning kommer du ud på den store bane et par gange, også sammen med et medlem.
Derefter kan du spille frit på vores bane, enten alene, med en makker eller sammen med andre i vores begynderklub, hvor der spilles og hygges hver mandag eftermiddag.

Du låner køller og bolde, får træning og spiller på vores bane i hele sæson 2019 for kun 100 kr.

Kontakt formanden Niels Korsgaard på:      Tlf.  23 63 52 06   eller    Mail:  nokorsgaard@gmail.com
Du kan også bare komme til Åben Golfbane søndag d. 7. april eller søndag d. 5. maj kl. 10.00.

Velkommen i Ebeltoft Golf Club
Galgebakken 14, Ebeltoft

VELKOMMEN TIL ET SPÆNDENDE 2019 I EBELTOFT GOLFKLUB,

hvor vi kan tilbyde
*En bane i i naturskønne områder i en sjælden perfekt stand,hvor alle 18 huller er spilbare året rundt.
*Sommergreens hele året.
*Altid nemt at få tee off tider.
*Golfringen med 7 andre klubber kr 800 årlig per person. Flexmedlemskab kr 1.180 årligt.
*Årlige golfturneringer for medlemmer sponseret af det lokale erhvervsliv i Ebeltoft.
*Årlig Pro/Am turnering med deltagelse af kendte og tidligere Europatour/Challengetour spillere.

Ebeltoft Golf Klub er Danmark 18.ældste Golfklub,baseret på stor frivillig arbejdskraft af vores medlemmer,hvilket bevirker at vores økonomi er fornuftig

KLUBSPONSORER